runalicious.blogg.se

- att sätta guldkant på vardagen

Snabbvisit på landet

Publicerad 2016-06-30 12:06:26 i Allmänt,

Jag skulle aldrig sagt att sommaren har tagit fart.. för 15h senare så kör jag rakt in i världens monsunregn! Så där mycket att trots att vindrutetorkarna vevar på för fullt så har man ändå ingen sikt framåt. Tycker verkligen inte om att köra i regn. Kanske efter min lilla bilolycka där jag fick vattenplaning och crashade bilen mitt i en av Malmös rondeller. Har i alla fall blivit en försiktigare förare nu. Vilket är tur för sambon som hade fått hjärtsnurp om jag hade råkat skada någon av hans älskade bilar. :)

Kom i alla fall fram till Anderslöv och har nu spenderat en natt hos föräldrarna. Blev inte så mycket sömn eftersom Milo hela tiden väckte mig genom att gnälla för att försöka komma in till mammas sovrum. Han är helt upp över öronen förälskad i min mamma.
Tidigare var allt hans fokus på min gamla hund, jack russeln Millie som fick bo kvar hos mamma och pappa när jag flyttade. Trots att hon var ganska så sur på honom, alldeles för gammal och nästan blind var hon hans ögonsten. Han följde henne vart hon än gick och var ganska så irriterande närgången. När hon dog så fanns det inte längre någon älskad liten jack russel att följa och nu tror jag att han projicerar all kärlek till mamma istället. Vilket är roligt eftersom jag vet att han trivs att vara här när vi är borta, även om det innebär att jag inte får någon sömn pga kärleksgråtande utanför sovrumsdörren likt en ledsen Romeo. 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Hanna

Välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela