runalicious.blogg.se

- att sätta guldkant på vardagen

ORIMLIGT!

Publicerad 2014-09-30 16:13:46 i Allmänt, jobb, skola, vardag,

Så jäkla trist! Hela tisdagen har spenderats sittandes i soffan med grammatikböcker och studentlitteratur runt omkring mig. Läsa, anteckna, läsa och läsa lite till... Ändå är jag inte klar med allt som jag borde ha läst och börjar som vanligt få smått panik över hur man ska hinna med allting. Skickade mess till min kompis igår och refererade till Idol-Kirsti, att det är ju ORIMLIGT!!! att lägga så mycket litteratur på så få dagar! Jeeezes!
 
Haha :) då var de ur systemet..igen. Har i alla fall hunnit med att skicka iväg ett kort till systersonen som fyller 9år i morgon (Tack mamma för att du påminner mig!) och ta en promenad med Milo. Alltid något! 
Igår ringde de från mitt gamla jobb och undrade om jag ville stå i butiken under julen, 22-23 december. Inte det roligaste datumet att arbeta på, särskilt inte sen jag tänkte åka till mamma och pappa tidigare. Meeen får tänka på det till på torsdag så får jag se. Det är ju trots allt sjukt kul att stå i butik när det är julrusch. Dessutom lär jag kunna handla en och annan mascara och förmodligen tusen andra skönhetsprodukter av bara farten! :D
 
 

Om

Min profilbild

Hanna

Välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela