runalicious.blogg.se

- att sätta guldkant på vardagen

Året som gått - 2014

Publicerad 2014-12-30 21:31:39 i Allmänt,

2014 - ett år där familjen har haft stor fokus, men även träning och nya utmaningar.
 
Tänk att det här året har gått så snabbt. Mycket har hänt och upplevts. I morgon är det dags att fira in det nya året och det ska bli riktigt roligt!
 
 
 
Bröllopsyra - Under året som gått har systeryster gift sig och skaffat barn. Så har även sambons syster som även hon fick en liten bebis under sommaren. Jag och sambon fick även äran att vara toastmasters, vilket var väldigt roligt! 
K <3 J
 
 
Milo - Det som var störst för oss under sommaren var att vi blev med hund. Vilket definitivt har inneburit massa bus och skratt! Har hunnit med att gå två kurser och fler lär det bli.. :)
 
 Milo
 

Resor - Under året hann vi även med en resa till mitt älskade New York. Vi hade späckat schema med alla sevärdigheter som måste upplevas, allt från Empire state building till Sex and the city- Carries trappa! Självklart blev det även shopping! Så mycket att man helt enkelt inte fick plats med mer i resväskan.. 
Dessutom sprang Runalicious trion Brooklyn Half Marathon, vilket var en riktig upplevelse! Syrran som var höggravid och jag själv som fick en dålig reaktion på sportgelen. :) Som utländska löpare fick vi starta i första startfållan och fick lyssna till den amerikanska nationalsången innan startskottet gick! Upplevelse utöver det vanliga. Även när vi sprang den sista biten ner till Coney Island och såg den vita sandstranden och nöjesparken!
 
 
 
Resorna har även gått till Kalmar och Stockholm där vi hälsat på släkten, men även där jag tillsammans med familjen har gått på Pricilla - Queen of the desert, en sjuuuukt bra musikal som har funnits i mitt hjärta sen jag såg filmen för första gången -94! Vi systrar kan alla låtar och sjöng med för full hals under föreställningen. Lite förvillande kanske när man lärrt sig låtarna på engelska medan man på göta lejon sjunger på svenska ;) Har aldrig varit med om en så härlig publik heller, där alla är glada och lyriska över föreställningen!
 
Jag har även hunnit rocka loss lite då Metallica kom till Stockholm Field. Ovanligt nog så blev det inte så mycket konserter detta året, förutom Julgalan såklart, så det får vi väl ta igen 2015. Vi har redan bokat biljetter till Göteborg, Ullevi eftersom Metallica kommer till Sverige igen - Whoohoo!
 
 
2015?! - Nästa år har jag massa saker att se fram i mot!
Dels ska jag (förhoppningsvis) lyckas klara av att springa mitt första maraton! Det är även året då jag slutar att vara 20+ någonting och byter till 30..uuuhhhhää, ingen kris än i sikte, men de kanske kommer.. ;) Det är även året som jag går klart min tredje yrkesutbildning och blir en färdig Lärare! Hoppas även att det blir året som jag skaffar ett stadigt jobb. :) Detta är bara nååågra av de saker jag har att se fram i mot och tycker det verkar bli ett sjuuuukt spännande år! 
 
2015 here I come!!
 

Om

Min profilbild

Hanna

Välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela