runalicious.blogg.se

- att sätta guldkant på vardagen

Hört på morgonpromenaden..

Publicerad 2014-11-28 12:07:01 i Allmänt, berlin, hund, högskolan, löpning, shetlandsheepdog,

Är det inte roligt med hundmänniskor ibland?! När man blir hundägare får man alltid nya människor som kommer fram till en och börjar prata. Särskilt de som har hundar. Jag är för tanken att hundar inte behöver hälsa på varandra hela tiden eftersom det ökar deras vilja att dra mot varenda hund de möter på promenaden, vilket är otroligt störigt. Det är dock väldigt svårt att undvika de hundmänniskor som bor och går samma rundor som en själv. Här gäller regeln stanna och hälsa. Man vill ju inte vara den där otrevliga grannen som springer iväg så fort någon ropar hej.. :) Igår kom det i alla fall fram en man med ett stort socialt intresse. Och han började prata..väldigt mycket och väldigt snabbt! Hela historien om flytt hit och dit och allt från nytt jobb till sambons mammas död och därav inflytt i hennes hus. Det roliga var att jag sa i princip ingenting och han babblade på om hela bakgrundshistorien till varför de bodde där de gjorde och varför han var ute med hunden och inte kvinnan som brukar. Jag hann knappt nicka till svar innan han avslutade med "så, det var det med den saken!, nu är det dags att traska vidare för jag ska till Kristianstad" och pekade med handen att han måste gå vidare. Som om jag höll kvar honom.. haha :) jaja, tur att man är lite nyfiken av sig så man faktiskt lyssnar till hans berättelse. Å andra sidan gick det så snabbt att jag knappt klarade av att hänga med..
 
Har förresten bokat hotell till Berlin, vilket känns tidigt, men ändå inte med tanke på att det är så många som kommer boka upp hotellen i september. Det roliga är att jag har fått med mig en hel hejarklack bestående av mamma, pappa, sambo och mina två systrar! Kommer liksom vara motivation till tusen att klara av loppet när de står och väntar vid mållinjen! Blir glad bara av tanken!!
 
Har försökt skriva på examensarbetet hela förmiddagen, men det går trögt. Har ingen inspiration.. är välidigt glad att vi har klarat att få tag på några lärare att intervjua nästa vecka i alla fall! Då har man i alla fall det att renskriva, vilket kan resultera i att man får upp kämparglöden igen. 
Jag har även suttit i telefonkö...blä...till Agria försäkring, och som jag anade går inte operationen på försäkringen. Känns i alla fall bra att man är medveten om det och att man frågat innan. Hoppas bara allt går bra!
 
 

Om

Min profilbild

Hanna

Välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela