runalicious.blogg.se

- att sätta guldkant på vardagen

Att träna för ett maraton

Publicerad 2015-06-30 20:12:39 i Allmänt, löpning, marathon, springa, träna, träning,

Är nog världens sämsta bloggare. Skriver typ inte alls regelbundet. Tanken var att jag skulle skriva om min träning mot ett maraton, men vad ska man skriva? Jag springer hit och jag springer dit, jag springer upp för backar, jag springer ner för backar. Ibland känner jag mig stark, ibland svag och titt som tätt får jag ångest över att jag inte vet hur jag ska klara av 42km (!) Jag menar FYRA MIL och TVÅ KILOMETER?! Huuur ska det gååå?! 
Samtidigt så har jag ju börjat med mina program (ja man har ju såklart beslutsångest och vet inte vilket program som är lämpligast att följa och väljer därför från olika löpprogram som ska leda fram till ett maraton eftersom man inte har någon aning om vad som är bäst..) och om man följer ett program så måste det väl ändå gå? Samtidigt är man väl medveten om hur lååångt sträckan faktiskt är och de där jobbiga tankarna börjar komma där man börjar svikta i sitt självförtroende över att det verkligen ska gå.
 
Men...
 
Det ska gå! Jag ska klara det! Jag ska ta mig fan springa hela den jäkla sträckan och ta mig till mål! Så är det bara!
 
Idag har det i alla fall blivit en kort fem-kilometrare, helt enligt programmet, faktiskt båda av dem ;) I morgon blir det intervaller, har inte riktigt bestämt hur de ska vara, men de lär jag väl få sova på till i morgon.
Toppen att vädret har blivit såå mycket bättre i alla fall. Har till och med bränt mig, Halleluja!
 
Löptur på de skånska slätterna! 

 

Om

Min profilbild

Hanna

Välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela